Ons geboorteteam

La Madrugada en Pachamama bundelen de krachten, welkom bij Ons geboorteteam!

Als vroedvrouwen plaatsen we het natuurlijke op de voorgrond en bieden we een persoonlijke begeleiding. Voor een ieder van ons is de zorg zoals wij deze leveren en beoefenen de enige manier om onze mooie vroedvrouwen-job te doen. Gezellig dicht bij de mensen, met veel tijd en geduld voor alle variaties en wispelturig heden die het leven in petto kan hebben. In deze jachtige samenleving kiezen wij er bewust voor om even stil te staan. Ons motto is dan ook “Peace on Earth Begins with Birth”.

Om deze zorg te kunnen bieden, stil te staan en echt de tijd te nemen vraagt dat ook veel tijd en begrip van onze partners, kinderen, vrienden en familie. Daarom besloten we onze krachten te bundelen en de geboorte-vroedvrouwen onder te brengen in 1 team, Ons geboorteteam! Op die manier zorgen we beter voor onszelf én voor jullie.

Hoe dan?

Vanaf september 2023 starten we met een samenwerking tussen Pachamama en La Madrugada , zonder in te boeten aan intimiteit en persoonlijkheid. Samen kijken waar jullie noden en wensen liggen. 

Zwangerschapsopvolging en de zorg na de geboorte zal nog steeds gebeuren in het kleinere teamverband. Zoals voorheen word je gezien door één van de twee teams in je zwangerschap en de nazorg. Vind je het belangrijk om iedereen te leren kennen, kan dit uiteraard ook. 

De zorg tijdens arbeid en geboorte zal overkoepelend gebeuren. Dit houdt concreet in: de wachtdienst wordt verzekerd door zes vroedvrouwen van Ons geboorteteam. Individuele, natuurlijke, persoonlijke één-op-één zorg en zorg op maat blijft onze topprioriteit. 

Ons geboorteteam bestaat uit: Anna Warmenbol, Inti Elena Soors Solis en Karen Van Echelpoel van Pachamama en Lise Engels, Rinke Hernalsteen en Tom Van den Broeck van La Madrugada.

Welkom bij ons én bij Ons geboorteteam